CAFETARIA-CHINEES NIEUWSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria-Chinees Nieuwstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 23:12 Binnen 20’ twee warme loempia’s thuis bezorgd. Heerlijk van smaak, knapperige taugé. Wel jammer dat er geen sambal was meegeleverd.
12 jun 2024 om 11:09 Het bestelde was niet zoals we gewend waren. Alles had dezelfde smaak. Jammer, ze kunnen beter. Bami en nasi prima.
11 jun 2024 om 23:29 Mijn ervaring is zeker na vanavond heel slecht. 2 uur moeten wachten op bestelling. En het is niet de eerste keer. Ik heb 3 keer gebeld maar communicatief ging dat ook slecht. Een nieuwe gratis maaltijd zou gepast zijn. 06 38198200
11 jun 2024 om 22:17 Eten dit keer niet best. Rare kleur bami. Oude nasi.
11 jun 2024 om 22:15 Duurde echt lang voordat het eten er was. Na anderhalf uur een belletje aan gewaagd, ze namen de telefoon niet op .pas na 20 min eindelijk iemand aan de lijn. Excuus was het is druk. Dit was trouwens niet de eerste keer. Jammer want eten is goed
10 jun 2024 om 6:30 Jammer toch weer rijkelijk laat bezorgt, verder prima
27 mei 2024 om 15:37 Zoals altijd goed eten en snel bezorgd
26 mei 2024 om 20:59 Super weer
20 mei 2024 om 21:12 Was lekker en goed warm en keurig verpakt
20 mei 2024 om 21:02 Op tijd in de middag besteld, maar eten kwam pas ruim 50 minuten na de gekozen bezorgtijd. Een beetje vertraging snappen we, maar dit was erg veel. Het eten was wel lekker en warm.
16 mei 2024 om 11:14 perfecte maaltijd, aanrader!!!!
15 mei 2024 om 19:44 Het eten was nlzo smerig, ik heb alles weggegooid! En daar ging mijn geld! Voor 1 Bami Ramas Speciaal en die kroepoek dingen, heb ik langer dan uur voor zitten wachten en heb er zelf nog heen gebeld hiervoor. IN 1 WOORD WAARDELOOS ...